Hey hey! hop in guys. Follow me on Blogger and Twitter ,add me on Facebook and I'll hit you back! serious! xoxo, Nemo. :))

Tuesday, August 9, 2011

Header Raye? +_+"

assalamualaikum dan salam sejahtera. *mcm buletin utama pulak. ape macam korang punya ramadhan? seronok? okay, setelah lame tak buat entry ni lah entry pertama untuk bulan puase. nampak tak header baru? yes, saye da habiskan mase untuk buat header baru. watak utama nye ade dua. PUCCI dan MOCHI. my two darlings! tangkap cintan dengan mereka. <3 :)

okay, merujuk kepada tajuk diatas, kawan aku, NurLyana Bt. Md. Ismail telah membuat segmen sempena Ramadhan/Syawal ni. *nak ambik tau? <klik sini> lepas tu naik sekolah esoknya die suruh aku join masuk segmen ni. aku memang no hal tapi, , , aku mane tau header raya patut hadi macam mane rupa die.

so, untuk mengambil hati die (dan untuk memberhentikan die daripade terus promote segmen die) aku buat la jugak. tapi, I'm pretty sure header raya bukan macam tu kot rupanye.

nah, ambil header ni " raya" ni. hee~  :DD


ni boleh terima tak penyertaan? :)


3 comments:

  1. asal header raya ko motif kucing?haha

    ReplyDelete
  2. matikan la word verification... leceh la nak komen...

    ReplyDelete
  3. salam ziarah lagi, jom baca entry yg tertinggal nie.. huhu :

    spontaneous & wordless :)


    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/08/wordless-wednesday-3-selamat-berbuka.html


    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/08/spontaneous-thursday-3-keadilan.html

    ReplyDelete

rasa nak cakap